BIZ-Opiskelija! Oletko pihalla? Tule sisään LASKUTUPAAN!
Kandidaattikeskuksen huone Y190c

Mikä?
BIZ-laskutupa tarjoaa Kauppakorkeakoulun matematiikan ja tilastotieteen peruskurssien opiskelijoille tilan, jossa harjoitustehtäviä voi laskea yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Kauppakorkeakoulun omat assarit päivystävät ja avustavat ma-to klo 14-17. Tilassa toimii myös SCI-koulun matematiikan laskutupa, ja matematiikan laitoksen assareilta voi myös kysyä apua heidän päivystysaikoinaan ma-pe 10-18. Myös muut kuin peruskurssien opiskelijat voivat tulla kysymään neuvoja matemaattisissa pulmissa. Harjoitustehtäviin ei kuitenkaan anneta laskutuvassa mallivastauksia, vaan opiskelijoita tuetaan tehtävien ratkaisemisessa.

Milloin?
Laskutupaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan paikalle voi tulla vapaasti tuvan aukioloaikoina. BIZ-laskutupa pyörähtää käyntiin ma 17.9.2018. Laskutuvan  biz-assaripäivystys on ma-to 14-17 ja muutoin laskutupa on auki ma-pe 10-18.


BIZ-assarit tarjoavat apuaan erityisesti kursseista Taulukkolaskenta ja analytiikka, Tilastotieteen perusteet, Talousmatematiikan perusteet, Tilastotieteen jatkokurssi ja Business Decisions 1.

Kysyttävää?
BIZ-laskutuvan koordinaattorina toimivat Panu Erästö (panu.erasto@aalto.fi) ja Tomi Seppälä (tomi.seppala@aalto.fi).