Mallilukujärjestykset on koottu uusimman opinto-oppaan malliohjelman mukaisesti. Omaa lukujärjestystä suunnitellessa saa ja pitääkin käyttää omaa harkintaa. Kurssien ajantasaiset aikataulut tulee tarkistaa WebOodista, jossa kursseille ja tentteihin ilmoittaudutaan.

Lukujärjestyksessä on I - II periodin osalta myös harjoitusryhmien ajat fuksiryhmittäin, mutta III- V periodeilla vain perus- ja pääaineen opintojen luentoajat: lisää kevään lukujärjestykseen harjoitusryhmät ja valitse malliohjelman mukaan myös vaihdannaisia opintoja lukujärjestykseesi!

Toisen kotimaisen kielen (ruotsin) ryhmät on jaettu lukujärjestyksiin valmiiksi fuksiryhmien tunnusten mukaan: suorita ruotsin kurssi mieluiten silloin, kun ryhmällesi on varattu aika, jotta varmasti pääset kurssille!

Tiedostot ovat pdf-muotoisia.


Periodi IPeriodi IIPeriodi IIIPeriodi IVPeriodi V
AITMalliohjelma AIT III periodiMalliohjelma AIT V periodi
BIOMalliohjelma BIO I periodiMalliohjelma BIO II periodiMalliohjelma BIO III periodiMalliohjelma BIO V periodi
ESTMalliohjelma EST I periodi

Malliohjelma EST II periodi

Malliohjelma EST III periodiMalliohjelma EST V periodiMallilukujärjestykset on koottu uusimman opinto-oppaan malliohjelman mukaisesti. Omaa lukujärjestystä suunnitellessa saa ja pitääkin käyttää omaa harkintaa. Kurssien ajantasaiset aikataulut tulee tarkistaa WebOodista, jossa kursseille ja tentteihin ilmoittaudutaan.

Lukujärjestyksessä on vain perus- ja pääaineen opintojen luentoajat: lisää lukujärjestykseen harjoitusryhmät ja valitse malliohjelman mukaan myös vaihdannaisia opintoja lukujärjestykseesi!


Periodi IPeriodi IIPeriodi IIIPeriodi IVPeriodi V
AITMalliohjelma AIT I periodiMalliohjelma AIT II periodiMalliohjelma AIT III periodiMalliohjelma AIT IV periodiMalliohjelma AIT V periodi
BIOMalliohjelma BIO I periodiMalliohjelma BIO II periodiMalliohjelma BIO III periodiMalliohjelma BIO IV periodiMalliohjelma BIO V periodi
ESTMalliohjelma EST I periodiMalliohjelma EST II periodiMalliohjelma EST III periodiMalliohjelma EST IV periodiMalliohjelma EST V periodi